Meanderhof: standaard met keuken, sanitair en tegelwerk

11 maart '24

De woningen in Meanderhof worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de keuken- en sanitairbrochures met je!

image alt

De keuken

De keukenleverancier welke is aangesloten bij Meanderhof is Voortman Keukens. Voor alle woningtypes hebben ze een keuken uitgewerkt die valt binnen de vrij op naam prijs. De standaard keuken van Voortman Keukens heeft verschillende opties om de keuken naar eigen wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende front- en werkbladkleuren. De geselecteerde keuken is uitgerust met een 4 zone inductie kookplaat met daarboven een recirculatie wandafzuigkap, een combimagnetron met magnetronfunctie en hete lucht, een vaatwasser met diverse programma's en een ruime koel-/vriescombinatie, allemaal van Whirlpool. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld een extra hoge kast of greeploze keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. In de keukenbrochures staan alle verdere details van de keukens per woningtype.

>> Keukenbrochure hoek- en rijwoningen type A
>> Keukenbrochure hoek- en rijwoningen type B
>> Keukenbrochure levensloopbestendige woningen

Sanitair

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer en toilet voorzien van onderstaande opgesomde onderdelen. Liever een mat zwarte afwerking en kranen, een spiegelkast of een andere kleur wastafelmeubel? Dat kan! Tegen meerprijs kun je de badkamer en toilet naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Alle details van sanitair kun je terugvinden in de sanitairbrochures hieronder.

Badkamer

  • Een naturel eiken badmeubel met enkele of dubbele wastafel*
  • Hangtoilet Villeroy & Boch
  • Spiegel 60x80 cm met geïntegreerde ledverlichting en verwarming
  • Glazen draaideur en zijwand & mengkraan, stang en handdouche
  • Hansgrohe kranen (chroom)
  • Design radiator
  • Handdoekhaakje, wc-rolhouder en wc-borstelhouder

*Afhankelijk van het woningtype

Toilet

  • Hangtoilet Villeroy & Boch
  • Fontein Villeroy & Boch + fonteinkraan (chroom)
  • Wc-rolhouder en wc-borstelhouder

>> Sanitairbrochure hoek- en rijwoningen type A
>> Sanitairbrochure hoek- en rijwoningen type B
>> Sanitairbrochure levensloopbestendige woningen

image alt

Tegelwerk

Het tegelwerk op de vloer bij de hoek- en rijwoningen type A bestaat uit Keratop vloerpanelen in de kleur Basalt Black. De wanden zijn standaard voorzien van aluminium beplating in de kleur wit (RAL 9016). Het tegelwerk op de vloer bij de hoek- en rijwoningen type B en levensloopbestendige woningen bestaat uit keramische tegels van 30 x 30 cm van Mosa in de kleur ivoorzwart. De wanden zijn standaard voorzien van aluminium beplating in de kleur wit (RAL 9016).

Tegen een meerprijs kan je de twee wanden in de douchehoek en de wand achter het toilet op de begane grond voorzien van een glasplaat in een kleur naar keuze (6 kleuren), waarbij in de wand achter het toilet een niskast wordt geplaatst. Bekijk de sanitairbrochures voor de mogelijkheden per woningtype.

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Meanderhof worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

Lees via onderstaande button meer over MorgenWonen.

Meer over MorgenWonen

Wanneer start de verkoop?

Op dit moment zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor Meanderhof. We verwachten begin april te starten met de verkoop. Nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de precieze start verkoopdatum.

Heb je je al aangemeld als belangstellende en je favoriete bouwnummers toegevoegd aan jouw wensenlijst? Dan ben je goed voorbereid en als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk woningaanbod