Planning van de Meander

De Meander is een wijk waar het goed wonen is. En jij hebt de mogelijkheid om hier óók te gaan wonen, want het is nog lang niet klaar. Gefaseerd en op meerdere locaties in de wijk worden woningen aangeboden. Meer over de planning van De Meander.

Morgen Buurt 5 fase 1a: in verkoop

Op 6 juli 2022 is de verkoop van Morgen Buurt 5 fase 1a in Markiezaten gestart en op 14 juli 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod. Zijn er nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Morgen Buurt 5 fase 1a is opgesplitst in twee bouwfases. 

 

Fase 1: 11 hoek- en rijwoningen

  • Start bouw: april 2023
  • Verwachte oplevering: kwartaal 4 2023

Fase 2: 10 twee-onder-een kapwoningen

  • Start bouw: nog niet bekend.

 

Beschikbaar woningaanbod

Morgen Buurt 5 fase 1b: verkocht

Op 10 oktober 2022 is de verkoop van de 13 hoek- en rijwoningen van Morgen Buurt 5 fase 1b in Markiezaten gestart en op 14 oktober 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

 

  • Start bouw: april 2023
  • Verwachte oplevering: kwartaal 4 2023
  • 100% verkocht
image alt

De Zuidrand - verkocht

De Zuidrand ligt aan de Markiezaatsweg en bestaat in totaal uit 4 fases. In 2020 startte de verkoop van de 1e fase van deze moderne 2 onder 1 kapwoningen. Inmiddels zijn er 3 fases verkocht en zijn de laatste woningen eind 2022 opgeleverd.

De 4e fase is medio 2022 in verkoop gegaan en bestond uit 24 woningen. Helaas is de verkoopdrempel van 70% verkochte woningen niet behaald, waardoor er geen basis is om de bouwactiviteiten te starten. Vooralsnog is de verkoop van deze woningen stilgelegd. In de toekomst zien wij zeker nog kansen om op deze locatie een succesvol woningbouwproject te realiseren. De termijn waarop we dit gaan realiseren kunnen we echter nog niet aangeven.

image alt

De Meander Buurt 4 - verkocht

Buurt 4 is de nieuwste uitbreiding in De Meander. Met in totaal 59 koopwoningen is het flinke uitbreiding in voorbereiding. De woningen zijn vergelijkbaar met de diverse woningtypes van de vorige deelfase; De Kievitsbloem - Buurt 3. Ook in Buurt 4 is er ruimte voor wonen water en er zijn diverse woningtypes. Het grootste deel van het nieuwe aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen. Verder zijn er 4 vrijstaande woningen en ook is er gedacht aan hoek- en rijwoningen. 

In maart 2022 is de verkoop gestart van De Meander Buurt 4 en alle woningen zijn verkocht. De aannemer is in oktober 2022 gestart met de bouw van deze fase.

image alt

Buurt 3 - De Kievitsbloem - opgeleverd

De Kievitsbloem bestaat uit in totaal 53 woningen. Er zijn rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen in meerdere groottes, vrijstaande woningen en waterwoningen. De verkoop van alle 53  woningen is gestart op 6 mei 2021 en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer is eind januari 2022 gestart met de bouw. De eerste woningen zijn in december 2022 opgeleverd en de laatste woningen in april 2023.

image alt

De Meander Noord - opgeleverd

De Meander Noord is aangeboden in 2 fases. De eerste bestond uit 26 woningen. Allemaal 2 onder 1 kapwoningen waarvan er 6 met de achtertuin grenzend aan water en de overige staan om een groen hof. Ook de 2e fase bleek enorm populair. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over