Planning Markiezaten

In Markiezaten, het nieuwbouwplan in Bergen op Zoom, realiseren we circa 800 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Markiezaten.

Meanderhof: 34 woningen in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Meanderhof in Markiezaten. Meanderhof bestaat uit 34 woningen, waaronder levensloopbestendige woningen en verschillende type hoek- en rijwoningen. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024.

Heb jij interesse in een woning in Meanderhof? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en je krijgt als eerste bericht zodra de verkoop start.

Bekijk woningaanbod

Morgen Buurt 5 fase 1a: 100% verkocht

Op 6 juli 2022 is de verkoop van Morgen Buurt 5 fase 1a in Markiezaten gestart en op 14 juli 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Inmiddels zijn alle woningen verkocht. Morgen Buurt 5 fase 1a is opgesplitst in twee bouwfases. 

 

Bouwfase 1: 11 hoek- en rijwoningen

  • Start bouw: april 2023
  • Alle woningen zijn eind november 2023 opgeleverd.

Bouwfase 2: 10 twee-onder-een kapwoningen

  • Start bouw: oktober 2023
  • Verwachte oplevering: kwartaal 2 2024

 

Planning voorgaande fases

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over