Planning Markiezaten

In Markiezaten, het nieuwbouwplan in Bergen op Zoom, realiseren we circa 800 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Markiezaten.

Noordrand: voorkeuren doorgeven

Noordrand bestaat uit 12 twee-onder-een kapwoningen.

De verkoop van deze fase is op dinsdag 28 mei om 12.00 uur gestart. Vanaf dat moment kun je jouw bouwnummer voorkeur(en) doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Inschrijven kan tot dinsdag 4 juni 12.00 uur. De woningen worden op woensdag 5 juni toegewezen.

Voorkeuren doorgeven

Meanderhof: verkoop gestart

Meanderhof bestaat uit levensloopbestendige woningen en verschillende type hoek- en rijwoningen. Op woensdag 3 april 2024 is de verkoop gestart van Meanderhof. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid. 

Bekijk woningaanbod

Planning voorgaande fases

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over