Planning van de Meander

De Meander is een wijk waar het goed wonen is. En jij hebt de mogelijkheid om hier óók te gaan wonen, want het is nog lang niet klaar. Gefaseerd en op meerdere locaties in de wijk worden woningen aangeboden. Meer over de planning van De Meander.

image alt

Morgen Buurt 5 - in verkoop

Morgen Buurt 5 is de nieuwste uitbreiding in De Meander en bestaat in totaal uit 72 woningen. Het aanbod is verdeeld over 3 deelfases. De eerste fase (fase 1a) bestaat uit 37 woningen, allemaal woonklaar. Hierin vind je 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen die zijn ontwikkeld volgens een duurzaam en innovatief woonconcept; MorgenWonen. De tweede fase (fase 1b) bestaat uit 13 hoek- en rijwoningen. Deze woningen zijn ook ontwikkeld volgens het woonconcept MorgenWonen.

Fase 1a en fase 1b zijn in verkoop. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid van deze fases. Het is nog niet bekend wanneer de laatste fase woningen in verkoop gaat.

Meer over MorgenWonen
image alt

De Zuidrand - in verkoop

De Zuidrand ligt langs de Markiezaatsweg en bestaat uit 4 fases. In 2020 startte de verkoop van de 14 moderne 2 onder 1 kapwoningen verdeeld over 2 fases. De fase met 6 woningen  is op 30 maart 2020 in verkoop gegaan en fase 1 met  8 woningen volgde op 11 mei 2020. Alle woningen van fase 1 en 2 zijn inmiddels opgeleverd. De belangstelling voor deze prachtige woningen was groot en dat betekende een vervolg met nog eens 24 identieke woningen. Deze woningen van Fase 3 zijn in verkoop gegaan op 1 april 2021 en in juni 2021 tekende de laatste koper de overeenkomst. De bouw is gestart in oktober 2021. Naar verwachting worden de woningen begin 2023 opgeleverd.

Fase 4 is met 22 woningen de laatste fase van De Zuidrand. De verkoop is in mei 2022 gestart. Bekijk het actuele aanbod.

Woningen
image alt

De Meander Buurt 4 - in verkoop

Buurt 4 is de nieuwste uitbreiding in De Meander. Met in totaal 59 koopwoningen is het flinke uitbreiding in voorbereiding. De woningen zijn vergelijkbaar met de diverse woningtypes van de vorige deelfase; De Kievitsbloem - Buurt 3. Ook in Buurt 4 is er ruimte voor wonen water en er zijn diverse woningtypes. Het grootste deel van het nieuwe aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen. Verder zijn er 4 vrijstaande woningen en ook is er gedacht aan hoek- en rijwoningen. 

In maart 2022 is de verkoop gestart van De Meander Buurt 4. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid. De aannemer is in oktober 2022 gestart met de bouw van deze fase.

Bekijk de woningen
image alt

Buurt 3 - De Kievitsbloem - verkocht

De Kievitsbloem bestaat uit in totaal 53 woningen. Er zijn rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen in meerdere groottes, vrijstaande woningen en waterwoningen. De verkoop van alle 53  woningen is gestart op 6 mei 2021 en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer is eind januari 2022 gestart met de bouw.

image alt

De Meander Noord - opgeleverd

De Meander Noord is aangeboden in 2 fases. De eerste bestond uit 26 woningen. Allemaal 2 onder 1 kapwoningen waarvan er 6 met de achtertuin grenzend aan water en de overige staan om een groen hof. Ook de 2e fase bleek enorm populair. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over