Planning Markiezaten

In Markiezaten, het nieuwbouwplan in Bergen op Zoom, realiseren we circa 800 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Markiezaten.

Morgen Buurt 5 fase 1a: in verkoop

Op 6 juli 2022 is de verkoop van Morgen Buurt 5 fase 1a in Markiezaten gestart en op 14 juli 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Bekijk de actuele beschikbaarheid bij het woningaanbod. Zijn er nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Morgen Buurt 5 fase 1a is opgesplitst in twee bouwfases. 

 

Fase 1: 11 hoek- en rijwoningen

  • Start bouw: april 2023
  • Verwachte oplevering: kwartaal 4 2023

Fase 2: 10 twee-onder-een kapwoningen

  • Start bouw: oktober 2023
  • Verwachte oplevering: kwartaal 2 2024

 

Beschikbaar woningaanbod

Planning voorgaande fases

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over