Nieuwbouw in Bergen op Zoom

Is Bergen op Zoom voor jou dé plek om te wonen? Overweeg dan eens een fijne nieuwbouwwoning in De Markiezaten. Deze wijk ligt aan de zuidkant van Bergen op Zoom. Kenmerkend voor dit gebied langs de meanderende Markiezaatsweg zijn de bomenrijen, water en de hoogteverschillen in de wijk. 

image alt

Historisch centrum

Bergen op Zoom heeft een prachtig historisch centrum met tal van monumentale gebouwen zoals Het Markiezenhof en de Sint-Gertrudiskerk die uitkijkt over de gezellige Grote Markt. Hier kun je na een dag winkelen heerlijk bijkomen op een van de gezellige terrasjes. Bergen op Zoom kent een levendig verenigingsleven en zijn er tal van evenementen door het jaar heen. Wie kent de grootse carnavalsoptocht in “Krabbegat” niet of het Zomerfestival? 

image alt

Wat is er te doen in Bergen op Zoom

Actieve genieters kunnen hun hart ophalen in Bergen op Zoom. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de bos- en heidegebieden van de Brabantse Wal en het Dal van de Molenbeek. In de zomer kun je een frisse duik nemen in het Markiezaatsmeer. Verder kun je gewoon op de fiets naar de middelbare scholen in Bergen op Zoom. Die zijn er op ieder niveau te vinden. Ook is er een dependance van het Bravis ziekenhuis in de stad. 

Wat is er te doen in de omgeving? Bekijk alle voorzieningen
Enthousiast over Bergen op Zoom? Bekijk het woningaanbod