Hoekwoning type A #087

€ 365.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Vanuit je woonkamer zo de tuin instappen, slaapkamers voor het hele gezin én voldoende bergruimte? Deze hoekwoning in Meanderhof heeft het allemaal! Dankzij de 3 slaapkamers en zolderruimte zijn dit ideale gezinswoningen. Niet alleen binnen-, óók buitenshuis geniet jij met het hele gezin. De natuurrijke wijk, het groen in de straten en het speeltuintje op loopafstand; hier groeien jouw kinderen veilig spelend op!  

Verkocht

Hoekwoning type A #087

€ 365.500
ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 116 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.