MorgenWonen; meteen klaar om te wonen

De periode rond een verhuizing is vaak een drukke tijd. Er moet veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Met een MorgenWonen-woning is dat anders. Geen afspraken maken, volledig afgewerkt en geen onzekerheid over levertijden: jouw duurzame woning in Buurt 5 wordt compleet opgeleverd. Het huis heeft een volledig ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Helemaal woonklaar opgeleverd zodat jij direct kunt verhuizen! En dat ook nog eens energiezuinig. Heerlijk toch?

 

 

Comfortabel en duurzaam

Jouw woning wordt gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je, jouw eigen duurzame energie opwekt.

De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. De WTW-installatie (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen.

image alt

Woonklaar is ook echt woonklaar

Bij MorgenWonen is woonklaar ook echt woonklaar. Alle wanden op iedere verdieping worden airless wit gespoten. De plafonds op de begane grond en 1e verdieping worden voorzien van structuur spuitwerk met een fijne korrel in een witte kleur. Op de begane grond en de 1e verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder tapijttegels en op de trappen vloerbedekking. Je hoeft alleen je meubels nog neer te zetten en de behangklare wanden af te werken.

image alt

Standaard voorzien van een complete keuken

De keuken is vaak dé centrale plek in huis waar je de dag opstart met een ontbijtje. Hier voer je goede gesprekken, maken de kinderen aan de eettafel een tekening voor je terwijl jij een maaltijd bereidt en waar je 's avonds met elkaar de dag doorneemt. Alle woningen van MorgenWonen worden standaard opgeleverd met een complete keuken inclusief apparatuur van het merk Whirlpool.

Omdat de woningen volledig gasloos zijn, zijn de keukens uitgerust met een inductie kookplaat. Daarnaast heeft de keuken ook een inbouwkoelkast, vaatwasser, afzuigkap en een multifunctionele oven met magnetronfunctie. Ook hier is het grote voordeel dat je zelf geen afspraken hoeft te maken en geen onzekerheid hebt over de levertijden.

image alt

Slaapkamers

Via de beklede betonnen trap tref je boven drie heerlijke slaapkamers. Behalve de kleinere rij- en hoekwoningen; die hebben 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde geeft je de ruimte voor zo’n prachtig groots bed vol met zachte kussens. Hier is het comfortabel wakker worden, ook in de winter. Alle slaapvertrekken in de woning zijn tenslotte voorzien van een fraaie vloer én vloerverwarming. Om het comfort te versterken heeft de hoofdslaapkamer ook een data-aansluiting.

image alt

Badkamer

Ook de badkamer en het toilet zijn standaard van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, luxe sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor om het welnessgevoel bij je thuis te ervaren. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

image alt

Zolderverdieping

Een zolder biedt extra ruimte maar toch wordt die ruimte niet door iedereen benut. Juist van de zolder kun je een hele leuke en functionele extra ruimte maken! Misschien hebben jouw kinderen behoefte aan een eigen plekje. En dat kan prima op de zolder gecreëerd worden. Bijvoorbeeld als speelzolder of later wanneer het tieners zijn, een leuke plek om te chillen of tv te kijken. Misschien richt je de zolder liever in als werkplek voor jezelf? Even afgezonderd van familieleden en de rest van het huis. Voor een goede basis is alvast gezorgd. Zo zijn de wanden behangklaar, wit gespoten afgewerkt en liggen er comfortabele tapijttegels

In de fabriek geproduceerd

De MorgenWonen woningen van Buurt 5 worden in de fabriek geproduceerd, op locatie wordt per dag één woning gebouwd en daarna begint de afwerking aan de binnenzijde en volgt de oplevering.

Van de vloer, muren en het dak tot gemetselde gevels, de badkamer en de trap. In de fabriek worden per productielijn de onderdelen van de woningen geproduceerd. Daarna worden de losse elementen op de locatie in elkaar gezet en staat het casco. Daarna vindt de afwerking plaats. Van het plaatsen van binnenwanden, de keuken en een PVC-vloer tot het leggen van de dakpannen, zonnepanelen en het terras. Om je een indruk te geven van wat het allemaal inhoudt hebben we een filmpje van het productieproces voor je.

Veel gestelde vragen Morgen Wonen

Heb je een specifieke vraag over Morgen Wonen? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een Morgen Wonen nieuwbouwwoning. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook MorgenWonen? Bekijk het actuele aanbod