2 onder 1 kapwoning #006

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fraaie energiezuinige 2 onder 1 kapwoning aan de westkant van De Meander Buurt 5, wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren. Bouwnummer 6 is een heerlijke gezinswoning met aangebouwde houten berging, op een ruim perceel met achtertuin op het oosten. Bovendien parkeer je de auto aan de voorzijde op eigen terrein.


Deze woning wordt opgeleverd zonder vloer- en wandafwerking en zonder keuken. Dit biedt jou als koper meer keuzevrijheid. Je hebt alle ruimte om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak en afwerkingsniveau af te werken. Bouwnummer 6 wordt wel standaard opgeleverd met badkamer.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #006

ca. 119 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 130 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Mogelijkheden onverkochte woningen

Bouwnummer 4 en 9 worden volledig woongereed opgeleverd, dit betekent dat jij direct kunt verhuizen! De woningen worden opgeleverd met PVC-vloer, tapijt op de trappen, keuken met composiet werkblad en badkamer.


Bouwnummers 6 en 10 worden opgeleverd zonder vloer- en wandafwerking en zonder keuken. Dit biedt jou als koper meer keuzevrijheid en meer controle over je budget. Je hebt alle ruimte om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak en afwerkingsniveau na de oplevering af te werken. De woningen worden wel standaard opgeleverd met badkamer.


Lees hier meer over de mogelijkheden van de onverkochte woningen.

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!