Tussenwoning type B #097

€ 400.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wakker worden met een ochtendkoffietje in je fijne achtertuin, klinkt dat als muziek in de oren? Dan is deze tussenwoning mét dwarskap en een heerlijke tuin misschien wel iets voor jou! En met een breedte van 5.4 meter heeft deze woning nét iets meer ruimte. De tuinspullen en fietsen staan keurig opgeruimd in de houten berging en in de wijk spelen jouw kinderen veilig op straat en maak jij een praatje met de buurman.

Verkocht

Tussenwoning type B #097

€ 400.000
ca. 124 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 63 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.