Tussenwoning type B

v.a. € 385.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De wijk De Meander in Markiezaten groeit verder! Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor Meanderhof. Hier komen 3 tussenwoningen type B beschikbaar met 3 slaapkamers en een heerlijke tuin. Stel je voor… wonen in een ruime woning met alle voorzieningen dichtbij. Hier heb je alle ruimte voor jouw gezin en spelen je kinderen veilig buiten! Iets voor jou?

Verkocht

Tussenwoning type B

v.a.
€ 385.000
ca. 119 - 124 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.