Tussenwoning levensloopbestendig #102

€ 375.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een levensbestendige woning die ook de ruimte biedt om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze 2-laagse duurzame hoekwoning heeft het allemaal! Je woont hier aan een groen hofje. En in de heerlijke achtertuin op het zuid-westen geniet je in de zomermaanden van een diner met vrienden in de avondzon.

Verkocht

Tussenwoning levensloopbestendig #102

€ 375.500
ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 71 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

Alternatief aanbod