Tussenwoning levensloopbestendig

v.a. € 375.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Hoe lekker is het om gelijkvloers en zorgeloos te wonen, maar ook de ruimte te hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? Deze 9 levensloopbestendige tussenwoningen in Meanderhof in Markiezaten hebben het allemaal! Een heerlijke tuin, 3 slaapkamers en je bent elke dag omringd door groen met alle voorzieningen dichtbij. Hier hoef je niet meer weg! Iets voor jou?

In verkoop

Tussenwoning levensloopbestendig

v.a.
€ 375.000
ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

Alternatief aanbod