Hoekwoning type B #100

€ 437.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Je wordt langzaam wakker van het vrolijke getjilp van de vogels. Als je de gordijnen openschuift, zie je het meteen; dit wordt een mooie dag! Snel naar beneden om achter lekker de deur open te zetten en dan op je gemak genieten van een kop koffie. Wat een heerlijk begin van de dag. 

Verkocht

Hoekwoning type B #100

€ 437.500
ca. 119 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 123 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Dit woningtype wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.