Hoekwoning levensloopbestendig #106

€ 425.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Gelijkvloers en zorgeloos wonen, maar ook de ruimte hebben om vrienden en familie te ontvangen? Dan is dit bouwnummer echt iets voor jullie. Deze 2-laagse duurzame tussenwoning heeft het allemaal! Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op je eigen voortuin of een groen hofje. Fijn he? Hier hoef je niet meer weg!

Verkocht

Hoekwoning levensloopbestendig #106

€ 425.000
ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 108 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Alle woningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

Alternatief aanbod