Hoekwoning levensloopbestendig

v.a. € 395.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Gelijkvloers en zorgeloos wonen, maar ook de ruimte hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? In Meanderhof komen 6 levensbestendige hoekwoningen met 3 slaapkamers, een heerlijke tuin en 4 van de 6 woningen heeft een eigen parkeerplaats. Handig met boodschappen doen! Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op je eigen voortuin of een groen parkje. Fijn he? Hier hoef je niet meer weg!

In verkoop

Hoekwoning levensloopbestendig

v.a.
€ 395.000
ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Alle woningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Meanderhof hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

Alternatief aanbod