2-onder-1 kapwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wonen in een ruime 2 onder 1 kapwoning met alle voorzieningen dichtbij? De wijk De Meander in Markiezaten groeit verder! In Noordrand komen 12 twee-onder-een kapwoningen beschikbaar met 3 slaapkamers, een heerlijke tuin en een eigen parkeerplaats op de oprit. Hier heb je alle ruimte voor jouw gezin! Iets voor jou?


Alle woningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen bijna volledig woonklaar worden opgeleverd.

In aanbouw / bewoond

2-onder-1 kapwoning

ca. 126 - 131 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-oosten
image alt

MorgenWonen: meteen klaar om te wonen

Alle woningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd.


Lees meer over MorgenWonen in Noordrand.

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De woningen in Noordrand hebben voorlopig energielabel A++++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.