MorgenWonen in Noordrand; meteen klaar om te wonen

De periode rond een verhuizing is vaak een drukke tijd. Er moet veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Met een MorgenWonen-woning in Noordrand is dat anders. Jouw woning wordt bijna volledig afgewerkt opgeleverd. We leveren de woning niet compleet afgewerkt op, omdat we jou nog de vrijheid willen geven om jouw woning naar eigen wens af te werken. Wat dit voor jou betekent leggen we hieronder aan je uit. 

Comfortabel en duurzaam

Jouw woning wordt gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je jouw eigen duurzame energie opwekt.

De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. De WTW-installatie (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in jouw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen.

image alt

Standaard voorzien van een complete keuken

De keuken is vaak dé centrale plek in huis waar je de dag opstart met een ontbijtje. Hier voer je goede gesprekken, maken de kinderen aan de eettafel een tekening voor je terwijl jij een maaltijd bereidt en neem je 's avonds met elkaar de dag door. Alle woningen in Noordrand worden standaard opgeleverd met een complete keuken inclusief apparatuur van het merk Whirlpool. Omdat de woningen volledig gasloos zijn, zijn de keukens uitgerust met een inductie kookplaat. Daarnaast heeft de keuken ook een inbouwkoelkast, vaatwasser, afzuigkap en een multifunctionele oven met magnetronfunctie. Ook hier is het grote voordeel dat je zelf geen afspraken hoeft te maken en geen onzekerheid hebt over de levertijden. Om de keuken naar eigen wens in te richten, heb je o.a. de keuze uit verschillende front- en werkbladkleuren, extra kasten en een ander merk apparatuur. Is de projectkeuken niet helemaal naar wens of koop je de keuken liever bij een andere leverancier? Het is ook mogelijk om de keuken volledig te laten vervallen, je ontvangt dan het bedrag dat is opgenomen voor de keuken terug als minderwerk.

>> Keukenbrochure twee-onder-een kapwoning

image alt

Slaapkamers

Alle woningen in Noordrand hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Hier is het comfortabel wakker worden, ook in de winter. Alle slaapvertrekken in de woning zijn tenslotte voorzien van vloerverwarming. De vloer kun je geheel naar eigen keuze afwerken. Kies je voor een fijne vloerbedekking of mooie PVC? De keuze is aan jou! 

image alt

Badkamer

Ook de badkamer en het toilet zijn standaard van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, luxe sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor om het welnessgevoel bij je thuis te ervaren. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

>> Sanitairbrochure twee-onder-een kapwoning

image alt

Zolderverdieping

De woningen hebben een zolder met standaard een dakraam. Deze zolder biedt extra ruimte maar toch wordt die ruimte niet door iedereen benut. Juist van de zolder kun je een hele leuke en functionele extra ruimte maken! Misschien hebben jouw kinderen behoefte aan een eigen plekje. En dat kan prima op de zolder gecreëerd worden. Bijvoorbeeld als speelzolder of later, wanneer het tieners zijn, een leuke plek om te chillen of tv te kijken. Misschien richt je de zolder liever in als werkplek voor jezelf? Even afgezonderd van familieleden en de rest van het huis. 

image alt

Afwerking vloer en wanden

De wanden van de woningen in Noordrand worden behangklaar opgeleverd. Na oplevering heb jij de keuze om de wand met dikker behang te behangen of om deze af te werken met pleisterwerk. De wanden en plafonds worden niet gestukt, omdat door droging, krimp en constructieve vervorming van de verschillende bouwdelen vrijwel altijd (lichte) scheurvorming ontstaat. Deze scheurvorming zet zich door in het stucwerk. Wil je dit toch graag toepassen? Dan adviseren wij hiermee minstens een jaar (4 seizoenen) te wachten.

De vloeren zijn van prefab beton en worden vloerbedekking gereed opgeleverd. Als koper heb jij zelf de vrijheid om de vloerafwerking te kiezen. 

In de fabriek geproduceerd

De MorgenWonen woningen van Noordrand worden in de fabriek geproduceerd, op locatie wordt per dag één woning gebouwd en daarna begint de afwerking aan de binnenzijde en volgt de oplevering.

Van de vloer, muren en het dak tot gemetselde gevels, de badkamer en de trap. In de fabriek worden per productielijn de onderdelen van de woningen geproduceerd. Daarna worden de losse elementen op de locatie in elkaar gezet en staat het casco. Daarna vindt de afwerking plaats. Van het plaatsen van binnenwanden, de keuken en badkamer tot het leggen van de dakpannen en zonnepanelen. Om je een indruk te geven van wat het allemaal inhoudt hebben we een filmpje van het productieproces voor je.

Veel gestelde vragen Morgen Wonen

Heb je een specifieke vraag over Morgen Wonen? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een Morgen Wonen nieuwbouwwoning. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook MorgenWonen? Bekijk het actuele aanbod