2 onder 1 kapwoning Type B #013

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Val je ook als een blok voor deze mooie 2 onder 1 kapwoning? Dan vertellen we je graag meer. Dit huis met moderne architectuur heeft een woonoppervlakte van 138 m2 staat op een kavel van 161 m2. Zit je straks in de grote achtertuin naar het achterliggend gebied met veel groen te kijken of op het dakterras naar de ondergaande zon?  Bouwnummer 012 is écht een woning voor jullie! Bovendien wordt de woning nog ruimer als je kiest voor een uitbouw op de begane grond met een extra eet-/werk-/tuinkamer. Of wat dacht je van een fijn dakterras? Aan jullie de keus!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type B #013

ca. 138 m2
4 kamers
2 parkeerplaatsen
ca. 161 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!