2 onder 1 kapwoning Type B #007

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning met bouwnummer 007 heeft alles. Met aan de achterzijde zicht op groen, maar tegelijkertijd midden in de wijk Markiezaten in Bergen op Zoom. Heel goed bereikbaar. Ruim, stijlvol en modern. In deze nieuwbouwwoning begin je de dag altijd goed. Maar er is meer. Een combinatie van zonnepanelen, een warmtepomp en goede isolatie zorgt ervoor dat de woning ook nog eens bijzonder energiezuinig is. En dat is uitgesproken duurzaam!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type B #007

ca. 138 m2
4 kamers
3 woonlagen
2 parkeerplaatsen
ca. 161 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!