Mogelijkheden onverkochte 2 onder 1 kapwoningen

6 juli '23

De aannemer start eind van het jaar met de bouw van de 10 twee-onder-een kapwoningen in Markiezaten. Dit betekent dat er ook gestart wordt met de bouw van de onverkochte woningen. We vertellen je graag meer over welke keuzes er al gemaakt zijn.

Deze keuzes zijn al gemaakt

Om de bouw van de woningen voorspoedig te laten verlopen, koopt de aannemer ruimschoots van te voren materiaal in en worden er bepaalde meerwerkkeuzes gemaakt die later in het bouwproces niet meer te wijzigen zijn. Om die reden hebben we voor de onverkochte woningen alvast een keuze gemaakt.

image alt

Bouwnummer 4 en 9

Deze bouwnummers worden volledig woongereed opgeleverd, zodat jij direct kunt verhuizen! De volgende keuzes zijn gemaakt:

  • PVC-vloer: 9328 Voyage Oak
  • Tapijt trappen: 0205 Antraciet
  • Keukenuitvoering: Premium B
  • Werkblad composiet: Buxy Black gepolijst
  • Woongereed badkamer: Naturel eiken
  • Glazen achterwand badkamer + toilet: Satijngrijs

Bekijk het woongereedpakket, de sanitairbrochure en de keukenbrochure.

image alt

Bouwnummer 6 en 10

Deze woningen worden opgeleverd zonder vloer- en wandafwerking en zonder keuken. Dit biedt jou als koper meer keuzevrijheid en meer controle over je budget. Je hebt alle ruimte om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak en afwerkingsniveau na de oplevering af te werken.

De woningen worden wel standaard opgeleverd met badkamer.

  • Woongereed badkamer: Naturel eiken
  • Glazen achterwand badkamer + toilet: Satijngrijs

Bekijk de sanitairbrochure

Nog enkele woningen beschikbaar

Heb jij interesse in één van deze onverkochte woningen in Markiezaten? Dan kun je direct een optie aanvragen bij het bouwnummer. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account van Mijn Eigen Huis aanmaakt, als je dat nog niet hebt. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Optie aanvragen
Meer weten? MorgenWonen: meteen klaar om te wonen
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod