Afwerking woningen Noordrand

17 april '24

Heb je al een woning in Noordrand op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. De woningen in Noordrand worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de keuken- en sanitairbrochures met je!

image alt

De keuken

De keukenleverancier welke is aangesloten bij Noordrand is Voortman Keukens. Voor de twee-onder-een kapwoning hebben ze een keuken uitgewerkt die valt binnen de vrij op naam prijs. De standaard keuken van Voortman Keukens heeft verschillende opties om de keuken naar eigen wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende front- en werkbladkleuren. De geselecteerde keuken is uitgerust met een 4 zone inductie kookplaat met daarboven een recirculatie wandafzuigkap, een combimagnetron met magnetronfunctie en hete lucht, een vaatwasser met diverse programma's en een ruime koel-/vriescombinatie, allemaal van Whirlpool. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld een extra hoge kast of greeploze keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. In de keukenbrochures staan alle verdere details van de keukens per woningtype.

Is de projectkeuken niet helemaal naar wens of koop je de keuken liever bij een andere leverancier? Het is ook mogelijk om de keuken volledig te laten vervallen, je ontvangt dan het bedrag dat is opgenomen voor de keuken terug als minderwerk.

>> Keukenbrochure twee-onder-een kapwoning

Sanitair

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer en toilet voorzien van onderstaande opgesomde onderdelen. Liever een mat zwarte afwerking en kranen, een spiegelkast of een andere kleur wastafelmeubel? Dat kan! Tegen meerprijs kun je de badkamer en toilet naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Alle details van sanitair kun je terugvinden in de sanitairbrochures hieronder.

Badkamer

  • Een naturel eiken badmeubel met dubbele wastafel
  • Hangtoilet Villeroy & Boch
  • Spiegel met geïntegreerde ledverlichting en verwarming
  • Glazen draaideur en zijwand & mengkraan, stang en handdouche
  • Hansgrohe kranen (chroom)
  • Design radiator
  • Handdoekhaakje, wc-rolhouder en wc-borstelhouder

Toilet

  • Hangtoilet Villeroy & Boch
  • Fontein Villeroy & Boch + fonteinkraan (chroom)
  • Wc-rolhouder en wc-borstelhouder

>> Sanitairbrochure twee-onder-een kapwoning

image alt

Tegelwerk

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit keramische tegels van 30 x 30 cm van Mosa in de kleur ivoorzwart. De wanden zijn standaard voorzien van aluminium beplating in de kleur wit (RAL 9016).

Tegen een meerprijs kan je de twee wanden in de douchehoek en de wand achter het toilet op de begane grond voorzien van een glasplaat in een kleur naar keuze (6 kleuren), waarbij in de wand achter het toilet een niskast wordt geplaatst. Bekijk de sanitairbrochures voor de mogelijkheden per woningtype.

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Noordrand worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

Lees via onderstaande button meer over MorgenWonen.

Meer over MorgenWonen

Wanneer start de verkoop?

In Noordrand komen 12 twee-onder-een kapwoningen. De eerste informatie over deze woningen is bekend, waaronder prijsindicaties, concept plattegronden en schetsen per woningtype.

Wil jij hier graag wonen? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en schrijf je alvast in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra de verkoop start! We verwachten rond de zomer van 2024 in verkoop te gaan.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk woningaanbod