Tussenwoning #066

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fijne brede energiezuinige tussenwoning met zonnige achtertuin staat aan de westkant van De Meander Buurt 5, in een rij van 6 woningen. De woning wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Hier woon je heerlijk in een groene en kindvriendelijke omgeving in een comfortabele nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De tuin ligt op het westen en is voorzien van een berging. De auto parkeer je voor de deur aan de straat (de Koekoeksbloem), met daarnaast een groenstrook en water. Is deze woning iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #066

ca. 130 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 43 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Mogelijkheden onverkochte woning

Bouwnummer 63 wordt volledig woongereed opgeleverd, dit betekent dat jij direct kunt verhuizen! De woningen worden opgeleverd met PVC-vloer, tapijt op de trappen, keuken met werkblad en badkamer.


Bekijk voor meer informatie Variant 1 in de woongereedbrochure en de sanitairbrochure.

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!