Tussenwoning #063

€ 405.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze fijne brede energiezuinige tussenwoning met zonnige achtertuin staat aan de westkant van De Meander Buurt 5, in een rij van 6 woningen. De woning wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Hier woon je heerlijk in een groene en kindvriendelijke omgeving in een comfortabele nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De tuin ligt op het westen en is voorzien van een berging. De auto parkeer je voor de deur aan de straat (de Koekoeksbloem), met daarnaast een groenstrook en water. Is deze woning iets voor jullie?

Vrij

Tussenwoning #063

€ 405.000
ca. 130 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 48 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energiezuinig huis

Met goede isolatie van je huis is een enorme energiebesparing te realiseren. Uiteraard is jouw nieuwbouwhuis al meteen goed geïsoleerd. En zelfs al voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor de verwarming van je huis en warm water. 

Alternatief aanbod