Tussenwoning #035

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een leuke energiezuinige rijwoning met een heerlijke achtertuin op het westen? Dan is deze tussenwoning in De Meander misschien iets voor jou. De woning wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Bouwnummer 35 staat in een huizenrij van 7 aan de westkant van Buurt 5. Het is een fijne gezinswoning met 2 slaapkamers, een ruime zolder en een berging in de achtertuin. Parkeren kun je hier aan de straat (de Koekoeksbloem), met daarnaast een groenstrook en water.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #035

ca. 105 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 64 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn! 

image alt

Koopsom inclusief Woon-gereedpakket

Voor de woningen is een Woon-gereedpakket samengesteld. In de vrij op naam prijs is jouw nieuwe woning uiteraard voorzien van zonnepanelen en warmtepomp maar ook:

  • Praktisch ingerichte keuken met WHIRLPOOL apparatuur
  • PVC-vloer en behangklare, wit gespoten wanden op de begane grond en 1e verdieping
  • Antraciete vloerbedekking op de trappen
  • Badkamer met luxe sanitair, een fraai wastafelmeubel, een designradiator, een glazen douchewand en hoogwaardige vloertegels
  • Antraciete tapijttegels op de zolderverdieping