Hoekwoning #072

€ 383.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Deze fijne brede energiezuinige hoekwoning met zonnige achtertuin staat aan de westkant van De Meander Buurt 5, op de hoek van een rij met 5 woningen. De woning wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Hier woon je heerlijk in een groene en kindvriendelijke omgeving in een comfortabele nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woning staat op een hoekperceel, aan de Markiezaatsweg, met de tuin op het westen. De auto parkeer je voor de deur aan de straat en aan de voorzijde kijk je uit op een groenstrook en water. Is dit de woning die jullie zoeken?

Verkocht

Hoekwoning #072

€ 383.000
ca. 119 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 70 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Lage energiekosten

Met goede isolatie van je huis is een enorme energiebesparing te realiseren. Uiteraard is jouw nieuwbouwhuis al meteen goed geïsoleerd. En zelfs al voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor de verwarming van je huis en warm water. 

Alternatief aanbod