Hoekwoning #072

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fijne brede energiezuinige hoekwoning met zonnige achtertuin staat aan de westkant van De Meander Buurt 5, op de hoek van een rij met 5 woningen. De woning wordt ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Hier woon je heerlijk in een groene en kindvriendelijke omgeving in een comfortabele nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woning staat op een hoekperceel, aan de Markiezaatsweg, met de tuin op het westen. De auto parkeer je voor de deur aan de straat en aan de voorzijde kijk je uit op een groenstrook en water. Is dit de woning die jullie zoeken?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #072

ca. 119 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 67 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!