Hoekwoning #033

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een leuke hoekwoning met een heerlijke achtertuin op het westen? Dan is deze zéér energiezuinige woning in de Meander misschien iets voor jou. De woning wordt ontwikkeld via het Morgen-Wonen concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Ideaal toch?


Bouwnummer 33 staat op de hoek van een rij met 7 woningen aan de westkant van Buurt 5. Het is een fijne gezinswoning met 2 slaapkamers en een ruime zolder. Parkeren kun je hier aan de straat (de Koekoeksbloem), met daarnaast een groenstrook en water.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #033

ca. 105 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 74 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!

image alt

Koopsom inclusief Woon-gereed pakket

Voor de woningen is een Woon-gereedpakket samengesteld. In de vrij op naam prijs is jouw nieuwe woning uiteraard voorzien van zonnepanelen en warmtepomp maar ook:

  • Praktisch ingerichte keuken met WHIRLPOOL apparatuur
  • PVC-vloer en behangklare, wit gespoten wanden op de begane grond en 1e verdieping
  • Antraciete vloerbedekking op de trappen
  • Badkamer met luxe sanitair, een fraai wastafelmeubel, een designradiator, een glazen douchewand en hoogwaardige vloertegels
  • Antraciete tapijttegels op de zolderverdieping