2 onder 1 kapwoning #055

€ 485.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Hou je niet zo van klussen en wil je het liefst direct verhuizen? Dan is deze energiezuinige 2 onder 1 kapwoning in Buurt 5 misschien iets voor jou! Deze woning wordt namelijk ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. 


Bouwnummer 55 staat op een royaal perceel. De tuin ligt op het oosten en is voorzien van een vrijstaande berging. Deze heerlijke gezinswoning heeft bovendien parkeergelegenheid op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Vrij

2 onder 1 kapwoning #055

€ 485.000
ca. 119 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 185 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van nieuwouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!


Alternatief aanbod