2 onder 1 kapwoning #053

€ 500.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Hou je niet zo van klussen en wil je het liefst direct verhuizen? Dan is deze energiezuinige 2 onder 1 kapwoning in Buurt 5 misschien iets voor jou! Deze woning wordt namelijk ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. 


Bouwnummer 53 staat in een rij van tweekappers tegenover een groen plantsoen, op een groot perceel. Het is een ideale gezinswoning met vrijstaande houten berging, een heerlijke woonoppervlakte en een tuin op het oosten. De auto parkeer je bovendien op eigen terrein. Wat een luxe! 

Vrij

2 onder 1 kapwoning #053

€ 500.000
ca. 130 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 123 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van nieuwouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!


Alternatief aanbod