2 onder 1 kapwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Meander Buurt 5 - fase 1, ten oosten van Buurt 4, komen o.a. 10 fraaie 2 onder 1 kapwoningen die ‘woonklaar’ worden opgeleverd. Deze ‘MorgenWonen’-woningen worden compleet afgewerkt en behangklaar opgeleverd. Daarna hoef Je alleen nog je meubels neer te zetten en gordijnen op te hangen en je bent klaar! De tweekappers zijn er in diverse varianten, met verschillen in bijvoorbeeld woonoppervlakte, geveldetails, dakconstructie en zonligging van de tuin. Aan de voorzijde kijken sommige woningen uit op het groen, andere bieden uitzicht op het water, de achtertuinen grenzen aan andere tuinen. Parkeren doe je hier op eigen terrein!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning

ca. 124 - 130 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Mogelijkheden onverkochte woningen

Bouwnummer 4 en 9 worden volledig woongereed opgeleverd, dit betekent dat jij direct kunt verhuizen! De woningen worden opgeleverd met PVC-vloer, tapijt op de trappen, keuken met composiet werkblad en badkamer.


Bouwnummers 6 en 10 worden opgeleverd zonder vloer- en wandafwerking en zonder keuken. Dit biedt jou als koper meer keuzevrijheid en meer controle over je budget. Je hebt alle ruimte om jouw nieuwbouwwoning helemaal naar eigen smaak en afwerkingsniveau na de oplevering af te werken. De woningen worden wel standaard opgeleverd met badkamer.


Lees hier meer over de mogelijkheden van de onverkochte woningen.

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!