2 onder 1 kapwoning Type A #024

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Zoek je een huis met lekker veel leefruimte, een fijne tuin en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein? Deze 2 onder 1 kapwoning heeft het allemaal. Daarbij is hij ook nog eens heel mooi om te zien met de lichte kleur gevelsteen, grote ramen en stijlvolle details zoals houten delen. Fijn dat de achtertuin op het zuiden ligt Hier geniet je lekker lang van de zon. Nog meer ruimte nodig? Als je kiest voor een uitbouw op de begane grond met een extra eet-/werk-/tuinkamer dan heb je in elk geval plek genoeg voor iedereen in jouw gezin. Of wat dacht je van optioneel een fijn dakterras? Aan jullie de keus!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type A #024

ca. 133 m2
4 kamers
Warmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 170 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!