2 onder 1 kapwoning Type A #020

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Als je een echt groot huis zoekt met veel charme en slimme indeling, kan dit zomaar jouw droomhuis zijn. Bouwnummer 020 is een schitterende 2 onder 1 kapwoning met 3 woonlagen en de mogelijkheid tot een dakderras. Op de oprit is plaats voor je auto en in de berging die aan het huis staat is plek voor de fietsen en de tuinspullen. Wil jij aan De Zuidrand wonen? Kijk dan even binnen.. Bovendien wordt de woning nog ruimer als je kiest voor een uitbouw op de begane grond met een extra eet-/werk-/tuinkamer. Of wat dacht je van een fijn dakterras? Aan jullie de keus!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type A #020

ca. 133 m2
4 kamers
Warmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 143 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Gasloos wonen

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!