Verkoopprocedure en makelaars

8 juli '22

De verkoop van de eerste 37 woningen van Buurt 5 is gestart en daarom is het tijd om alvast uit te leggen hoe de verkoopprocedure en toewijzing verloopt. We stellen we je voor aan de makelaars en leggen uit hoe je online een woning koopt. 

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij 3 opeenvolgende criteria; aantal kandidaten per bouwnummer, financiële check en aanmeldduur. 

Meer over de toewijzing en online kopen

Maak kennis met de makelaars

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online, gedeeltelijk online of uitsluitend via persoonlijk contact. Alles kan, niets moet. Aan jou de keus. Voor Buurt 5 hebben we 2 makelaars voor je klaarstaan. Maak kennis met De Vierwinden Makelaardij en Helmig Makelaardij en Taxatiebureau.

image alt

Helmig Makelaardij

"Hi! Wij zijn Marieke, Joelle en Ruben de nieuwbouwspecialisten van Helmig Makelaardij. Sinds anderhalf jaar werken wij vanuit onze nieuwbouwstore middenin het centrum van Bergen op Zoom (Van der Rijtstraat 1). Als kantoor zijn wij betrokken geweest bij alle nieuwbouwfases van ‘De Markiezaten’. Met een jong en enthousiast team bieden wij u een dosis persoonlijke aandacht en volledige begeleiding bij iedere stap in het aan- of verkoopproces. Dit alles kunnen we waarmaken door onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Ons hoofdkantoor is gevestigd in ‘Het Lindeke’, gelegen in het centrum van Halsteren. Tevens het middelpunt van ons grote werkgebied, wat zich uitstrekt van de gemeente Steenbergen, naar Putte en van het eiland Tholen naar Wouw. Wij zien er naar uit om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe nieuwbouwwoning!"

Groet, Marieke, Joelle en Ruben

Helmig Makelaardij en Taxatiebureau o/z
Dorpsstraat 107
4661 HN Halsteren

image alt

De Vierwinden Makelaardij

"Wij zijn het team van de Vierwinden makelaardij bestaande uit Cees, Meghann en Kelly. Met onze nieuwe naam en vanuit onze nieuwe locatie aan de Antwerpsestraat zijn wij super enthousiast om dit mooie nieuwbouwproject weer te gaan verkopen. De voorgaande fases waren een enorm succes en we gaan ervoor zorgen dat De Meander Buurt 5 dat weer gaat worden! Een nieuwbouwwoning aankopen is een ontzettend leuk, maar ook een spannend proces. Wij gaan u met onze persoonlijke begeleiding, enthousiasme en uiteraard onze jarenlange vakkennis hierbij helpen. Graag maken wij met u een afspraak bij ons op kantoor om samen met u het aankoopproces van uw nieuwe woning door te nemen.

Wij hopen u snel te zien!"

Cees, Meghann en Kelly

De Vierwinden Makelaardij
Antwerpsestraat 18
4611 AH BERGEN OP ZOOM

  Online kopen
  Woningaanbod