Financiële check en online een woning kopen

11 maart '21

Weten wat je te wachten staat als de verkoop start van de 24 woningen aan de Zuidrand is wel zo fijn. Daarom bereiden we je alvast voor zodat je er straks helemaal klaar voor bent. Lees alles over een financiële check en online een woning kopen.

image alt

Waarom een financiële check

Nu de prijzen van de 24 mooie 2 onder 1 kapwoningen van De Zuidrand definitief zijn, kan je jouw financiële check alvast gaan aanvragen. Die heb je dan al in huis als de verkoop gaat starten. Als het zover is dan kun je deze uploaden in jouw account van Mijn Eigen Huis. Een financiële check kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. Lees wat het is en hoe je er aan komt.

Alles over de financiële check
image alt

Wensenlijst

Heb jij al een wensen lijstje gemaakt van de bouwnummers die jij wel interessant vindt? Vanuit dat lijstje geef je als de verkoop is gestart heel eenvoudig jouw voorkeuren door. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Woningen
image alt

Online een woning kopen

Als de verkoop is gestart geef je straks online maximaal 5 voorkeuren door. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak als je wilt aanpassen. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van verschillende voorwaarden en ontvang je de uitslag van de toewijzing in je mailbox én in jouw account. Heb je woning toegewezen gekregen dan volg je het online koopproces en teken je uiteindelijk ook de contracten online. Dat kan thuis aan de keukentafel of bij de makelaar als je dat liever wilt.

Verkoopprocedure
  Financieële check
  Woningen