Verkoopprocedure en makelaars

30 april '21

Op 6 mei start de verkoop van de 53 woningen van Kievitsbloem. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Makelaars

image alt

van Opstal Grosfeld Makelaars

Het team van Van Opstal Grosfeld Makelaars is een goede bekende van Markiezaten. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen in dit nieuwe gebied van Bergen op Zoom. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Bergen op Zoom, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Van Opstal Grosfeld is een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat!

Van Opstal Grosfeld Makelaars BV
Westersingel 4
4611 HV Bergen Op Zoom

Helmig Makelaardij

Helmig Makelaardij is gevestigd in Halsteren en is ook al betrokken bij de verkoop van woningen in Markiezaten vanaf dag 1. Helmig Makelaardij heeft een gespecialiseerd nieuwbouwteam en dat is een voordeel, want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning. In de Dorpsstraat in Halsteren hebben zij een gezellig pand waar je terecht kunt. 

Helmig Makelaardij en Taxatiebureau o/z
Dorpsstraat 107 4661 HN Halsteren

  Online kopen
  Woningaanbod