Impressie rij- en hoekwoningen Strandgaper De Meander fase 2

Alles online te vinden

15 juni '17

Vandaag start de verkoop van 10 nieuwe rij- en hoekwoningen én 10 nieuwe tweekappers in De Meander. Alle informatie over de woningen kun je nú terugvinden als je inlogt in je Mijn Eigen Huis account. Alles staat hier lekker overzichtelijk bij elkaar en je kunt ze downloaden wanneer jou het uitkomt. Handig hè?

Ook kun je nu jouw 5 meest favoriete bouwnummers via je Mijn Eigen Huis account aan ons doorgeven. Dat scheelt je weer een ritje naar de brievenbus of makelaar om het formulier in te leveren.

Geef je voorkeuren door

In je Mijn Eigen Huis account staan onder het kopje Documenten bijvoorbeeld de verkoopbrochure, verkooptekeningen, afwerking van de woningen en keukendocumentatie van de woningen. Lees het op je gemak door en geef daarna via je persoonlijke account je woningvoorkeuren aan ons door.

Nog geen account aangemaakt?

Heb je nog geen account en kun je daarom de stukken niet zien? Maak dan nú gelijk een Mijn Eigen Huis account aan zodat je je nog vóór 22 juni kunt inschrijven voor je favoriete woning in De Meander.

Zie jij je jezelf hier al wonen?

In De Meander woon je op een plek waar het heerlijk spelen en opgroeien is én vlakbij scholen en sportvoorzieningen. En met de fiets sta je binnen een paar minuten bij de supermarkt aan de rand van De Markiezaten. Voor welke woning in De Meander je ook gaat, je koopt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort van nu.

  Meer over de toewijzingsprocedure
  Bekijk de verkoopstukken