Impressie rij- en hoekwoningen Strandgaper De Meander fase 2

Alles online te vinden

12 september '17

Vandaag start de verkoop van 8 nieuwe rij- en hoekwoningen, 4 tweekappers én 1 vrijstaand geschakelde woning in De Meander. Alle informatie over de woningen kun je nú terugvinden als je inlogt in je Mijn Eigen Huis account. Alles staat hier lekker overzichtelijk bij elkaar en je kunt de stukken downloaden wanneer jou het uitkomt. Handig hè?

Ook kun je nu jouw 5 meest favoriete bouwnummers via je Mijn Eigen Huis account aan ons doorgeven. Dat scheelt je weer een ritje naar de brievenbus of makelaar om het formulier in te leveren.

Geef je voorkeuren door

In je Mijn Eigen Huis account staan bijvoorbeeld de verkoopbrochure, verkooptekeningen, afwerking van de woningen en keuken- en sanitairdocumentatie. Je vind de stukken onder de map Documenten bij het tabje Projectinformatie. Lees alles op je gemak door en geef daarna via je persoonlijke account je woningvoorkeuren aan ons door.

Nog geen account aangemaakt?

Heb je nog geen account en kun je daarom de stukken niet zien? Maak dan nú gelijk een Mijn Eigen Huis account aan zodat je je nog vóór 18 september kunt inschrijven voor je favoriete woning in De Meander.

Persoonlijk een brochure ophalen?

Mocht je liever persoonlijk een brochure ophalen? Dat kan natuurlijk ook nog. Bij Van Opstal Grosfeld in Bergen op Zoom en Helmig makelaardij in Halsteren kun je vanaf vandaag een verkoopbrochure ophalen en eventueel je vragen te stellen over de woningen.

Zie jij je jezelf hier al wonen?

In De Meander woon je op een plek waar het heerlijk spelen en opgroeien is én vlakbij scholen en sportvoorzieningen. En met de fiets sta je binnen een paar minuten bij de supermarkt aan de rand van De Markiezaten. Voor welke woning in De Meander je ook gaat, je koopt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort van nu.

  Meer over de toewijzingsprocedure
  Bekijk de verkoopstukken