Start bouw 2 onder 1 kapwoningen Morgen Buurt 5

30 juni '23

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een 2 onder 1 kapwoning in Markiezaten. Inmiddels zijn 6 van de 10 twee-onder-een kapwoningen van Morgen Buurt 5 verkocht. Ondanks dat er nog niet voldaan is aan het voorverkooppercentage van 70%, hebben wij besloten om toch te starten met de bouw! Lees snel verder.

Oplevering lente 2024

De verwachting is dat aannemer MorgenWonen B.V. in oktober dit jaar start met de grondwerkzaamheden. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Naar verwachting worden de woningen rond de lente van 2024 opgeleverd.

De 2 onder 1 kapwoningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Dit betekent dat de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waarbij de woningen woonklaar worden opgeleverd. Naar verwachting worden deze woningen rond de lente van 2024 woonklaar opgeleverd. Dit betekent dat je direct kunt verhuizen!

Meer over MorgenWonen

Nog enkele woningen beschikbaar

Op zoek naar een woning met alle voordelen van nieuwbouw én waar je snel in kunt? Er zijn nog enkele tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen in Morgen buurt 5 beschikbaar. 

Heb jij interesse in één van deze woningen in Markiezaten? Dan kun je direct een optie aanvragen bij het bouwnummer. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account van Mijn Eigen Huis aanmaakt, als je dat nog niet hebt. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Optie aanvragen
Meer weten? MorgenWonen: meteen klaar om te wonen
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod