Online kopen en het belang van een financiële check

24 juni '22

Nu de woningprijzen van de eerste 37 woningen van Morgen Buurt 5 bekend zijn en op korte termijn de verkoop van de eerste fase start, is het tijd om alvast een financiële check te doen. Dat kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent! Lees alles over een financiële check en hoe je online een woning koopt.

image alt

Waarom een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Betaal je uit eigen middelen dan kun je ons een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' sturen  en heb je geen financiële check nodig.

Alles over de financiële check

Een woning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomwoning gevonden. Na maanden van speuren op het internet en geduldig wachten, wil je jouw toekomstige nieuwbouwwoning kopen. Bij ons kan je deze woning 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Lees alles op onze servicepagina 'Woning kopen' of bekijk onderstaande video. 

Woning kopen

Rabobank helpt je bij een financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse om een woning te kopen in Morgen Buurt 5? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van dit nieuwbouwplan in Bergen op Zoom start. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Vraag een financiële check aan
  Financiële check
  Woning kopen