Rabobank helpt je bij je financiële check!

28 januari '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse om een woning te kopen in De Markiezaten? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van het nieuwbouwplan in Bergen op Zoom start. De Rabobank bied je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Neem contact op met één van de adviseurs

Financieel adviseurs Meike Kerkers, Anoushka Ernest, Inge Langenberg en Rob Heshof van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het nieuwbouw project de Markiezaten. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Contact? Stuur een e-mail
Kijk ook eens op de website van Rabobank.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat?
Raboteam
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen