Nieuw woningaanbod in Markiezaten

7 maart '24

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Bergen op Zoom! De wijk Markiezaten groeit verder en er komt nieuw woningaanbod aan: Noordrand. We vertellen je er graag meer over. 

12 twee-onder-één kapwoningen

Noordrand bestaat uit 12 twee-onder-één kapwoningen, gelegen tussen Meanderhof en Kievietsbloem in Markiezaten.

De ruime woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 126 en 131 m2, 3 slaapkamers en een fijne woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heb je zicht op de zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden. Hier geniet je de hele dag door van de zon. Zie jij jezelf hier al wonen? Lees snel verder en meld je aan!

image alt

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Noordrand worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

De woningen worden bijna volledig afgewerkt opgeleverd. We leveren de woning niet compleet afgewerkt op, omdat we jou nog de vrijheid willen geven om jouw woning naar eigen wens af te werken. Lees meer over MorgenWonen via onderstaande button.

Meer over MorgenWonen

Conceptbeelden, prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden voor dit woningtype. Zo kun je alvast zien of dit bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De conceptbeelden van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden.

Interesse? Meld je snel aan

We verwachten rond de zomer van 2024 te starten met de verkoop. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt voor deze projectfase. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meer over de toewijzingsprocedure
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk woningaanbod