Mijn Homestudios de Meander

17 augustus '20

Wanneer je jezelf straks toekomstig bewoner van de Meander Noord mag noemen, helpt Homestudios je om te zorgen dat jouw nieuwe woning straks hélemaal bij jou past. Met begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook met producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken. Mijn Homestudios voor de Meander Noord staat live en je kunt dus van start! Maak een account aan.

Nóg een account?

Want je hebt toch al een Mijn Eigen Huis account voor Markiezaten? Is een Mijn Homestudios account dan nog wel nodig? Ja zeker! Want deze samenwerking met Homestudios geldt alleen voor de woningen in de Meander fase Noord. Dus heb je interesse in een woning én wil je extra inspiratie om jouw toekomstige woning helemaal eigen te maken? Maak dan je eigen Homestudios account aan. 

Homestudios account aanmaken

Waarom Homestudios?

Homestudios helpt je alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers te ontdekken voor de Meander. Dat doe je door jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten, tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past. Homestudios helpt je dus in je orientatiefase al met uitzoeken wat alle aanvullende mogelijkheden zijn per bouwnummer.

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen, ga je nog een stapje verder. Dan ga je met jouw Homestudios woonadviseur om tafel in het Homestudios experience center in Utrecht. Samen zorgen we er voor dat je slimme keuzes maakt om jouw nieuwe huis ook echt jouw thuis te maken. 

  Je woning ingedeeld zoals jij dat wilt
  Begeleiding naar je nieuwe thuis