Je woning ingedeeld zoals jij dat wilt

4 juni '20

Wat betekent ‘thuis’ voor jou? Is dat urenlang kokkerellen en uitgebreid eten met vrienden? Op de bank een tijdschrift lezen terwijl de kinderen in de speelhoek spelen? Of de rust en ontspanning van een warm bad na een dag hard werken? De beleving van thuis is voor iedereen anders en het is dan ook niet meer dan logisch dat je je nieuwe huis inricht en indeelt op een manier die past bij jouw manier van leven. Hoe? Door de dingen die je het liefste doet de beste plaats in je woning te geven.

image alt

Welke indelingsvariant kies jij?

Met de bij Homestudios beschikbare indelingsvarianten breng je dit principe eenvoudig in de praktijk. Op Mijn Homestudios voor De Meander ontdek je welke indelingsvarianten mogelijk zijn voor jouw favoriete woning. Per verdieping kies je voor een indelingsvariant die past bij de dingen die je het liefst doet. Bekijk en vergelijk de verschillende plattegronden en ontwerp zelf de woning die past bij de behoeftes van jou (en je partner of gezin). Zo krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden en kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Mijn Homestudios

Vanaf de start verkoop ontdek je op Mijn Homestudios alle unieke mogelijkheden om jouw woning in te delen om op een manier die bij je past. 

Mijn Homestudios
  Woningen
  Meer over Mijn Homestudios