Op weg naar een nieuw thuis

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning in de Meander fase 2 Noord zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Jouw nieuwe huis moet straks zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna! De keuzes die je de komende tijd gaat maken, vergen daarom soms een vooruitziende blik, of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! Homestudios helpt je om van je nieuwe huis een thuis maken.

image alt

Inspireren: indeling, afwerking en veel meer

Een goede plaats om te beginnen is online op de website Mijn Homestudios voor De Meander fase 2 Noord. Daar kun je woonontwerpen maken voor jouw favoriete bouwnummers, waarmee je snel inzicht krijgt in de mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers (inclusief bijbehorende kosten). Zo kun je een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij je past.

image alt

Bereid je voor op het gesprek met de woonadviseur

De woonadviseur nodigt je vervolgens bovendien uit voor je eerste bezoek aan het Homestudios experience center in Utrecht. Daar helpen de woonadviseur en andere specialisten je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met altijd de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om jouw nieuwe thuis!

image alt

Leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes met de woonadviseur bespreekt. Met een bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.

image alt

Alles onder controle

De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je online terug op Mijn Homestudios voor De Meander. Daar zie je de actuele status van je orders en hoe veel tijd je nog hebt om bepaalde keuzes te maken. Toch nog een vraag als je weer thuis bent? Via het berichtencentrum neem je makkelijk en snel contact op met de woonadviseur. Zo houd je alles overzichtelijk en onder controle.

Nóg een account?

Want je hebt toch al een Mijn Eigen Huis account voor Markiezaten? Is een Mijn Homestudios account dan nog wel nodig? Ja zeker! Want deze samenwerking met Homestudios geldt alleen voor de woningen in de Meander fase Noord. Dus heb je interesse in een woning én wil je extra inspiratie om jouw toekomstige woning helemaal eigen te maken? Maak dan je eigen Homestudios account aan. 

Voor een woning uit Zuidrand is een Homestudios account niet nodig. 

Mijn Homestudios account aanmaken
  Bekijk het woningaanbod
  Ga naar Mijn Homestudios