Meerwerkmogelijkheden Noordrand

7 mei '24

Een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel en/of tuindeuren? De woningen in Noordrand worden standaard heel compleet opgeleverd, maar er zijn ook verschillende meerwerkmogelijkheden. Lees snel verder en bekijk de Koperskeuzelijst.

Let op: Op dit moment staat er bij het woningaanbod informatie over het woningtype. Volgende week volgen de individuele bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden. De Koperskeuzelijst is al beschikbaar en omdat deze een goed beeld geeft van de meerwerkmogelijkheden van de woningen delen we deze alvast met jullie.

Meer- en minderwerk

De woningen in Noordrand worden heel compleet opgeleverd met keuken, tegelwerk en sanitair. Ook kun je fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals een uitbouw, dakkapel of tuindeuren. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Wil je juist opties laten vervallen, dan wordt dit van de prijs afgetrokken. Dit noemen we ook wel minderwerk.

Dit alles wordt (incl. prijzen) in de Koperskeuzelijst opgenomen. De Koperskeuzelijst staat bij de bouwnummers onder 'Downloads'.

Koperskeuzelijst

Wat is er allemaal mogelijk aan jouw woning in Noordrand?

Een van de mogelijkheden is een uitbouw aan de achterzijde waarmee je je woonkamer een flinke extra ruimte geeft. Daarnaast wordt de woning standaard op de begane grond uitgevoerd met een groot raamkozijn. Je hebt de keuze om het raamkozijn te laten vervangen door twee openslaande deuren. Heerlijk toch op een zomerse dag lekker alle deuren naar de tuin open!

Ook is er de mogelijkheid om een terras en looppad in de tuin aan te laten leggen voor oplevering. Handig, dan hoef je zelf alleen nog de tuin van beplanting te voorzien!

image alt

Volledig woongereed laten opleveren?

De woningen in Noordrand worden standaard opgeleverd met een volledige hoekkeuken, badkamer en toilet, maar zonder wand-, vloer- en trapafwerking. Wil jij graag volledig ontzorgd worden, dan is het ook mogelijk om de woning volledig 'woongereed' te laten opleveren. Met het woongereed pakket is jouw woning voorzien van: 

  • PVC-vloer op begane grond en eerste verdieping
  • Tapijt op beide trappen en op tweede verdieping
  • Schoonloopmat bij voor- en achterdeur
  • De wanden op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden geverd in de kleur wit.

image alt

Wanneer start de verkoop?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 12 woningen in Noordrand. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de definitieve impressies en volgende week kunnen we deze, samen met de individuele bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden, delen via de website.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase (Noordrand)? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Aanmelden als belangstellende

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Noordrand worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

Lees via onderstaande button meer over MorgenWonen.

Meer over MorgenWonen
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod