Maak je wensenlijstje aan

5 maart '24

Heb je interesse in een woning in Meanderhof? Maak dan een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Dan staat deze alvast klaar als straks de verkoop gaat starten en je jouw voorkeuren door gaat geven. We leggen je uit hoe dat werkt!

image alt

Jouw wensenlijst

Met het publiceren van de bouwnummers, hebben we ook direct de prijsindicaties en definitieve plattegronden per bouwnummer online geplaatst. Je kunt nu dus per woning de specificaties, plattegronden en prijsindicaties bekijken. Dat helpt je nog beter bij je oriëntatie voor een nieuwe woning. 

Misschien heb je het al gezien, met het online gaan van de bouwnummers is er een handige functionaliteit op de website beschikbaar: de Wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Bekijk het woningaanbod

Hoe nu verder?

Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project die zijn aangepast op jouw wensenlijst. En als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Bekijk snel de bouwnummers en voeg ze toe aan jouw eigen wensenlijst. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

We verwachten begin april te starten met de verkoop. Nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de precieze start verkoopdatum.

Aanmelden als belangstellende

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Meanderhof worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

De woningen worden opgeleverd met keuken en sanitair, lees via onderstaande button meer over de afwerking van de woningen.

Meer over MorgenWonen
Comfortabel en duurzaam wonen? Meer over duurzaamheid
Wonen in Meanderhof? Bekijk woningaanbod