Wat kost jouw favoriete woning?

19 maart '24

Begin maart publiceerden we de bouwnummers met plattegronden en prijsindicaties. De prijzen zijn in de tussentijd niet meer gewijzigd en zijn omgezet in definitieve prijzen. Bekijk snel wat jouw favoriete woning kost!

Definitieve prijzen

Alle prijzen zijn inclusief keuken, sanitair en tegelwerk, en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Klik dan snel op onderstaande button.

Bekijk definitieve prijzen
image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Alles over de financiële check

Wanneer start de verkoop?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 34 koopwoningen in Meanderhof. Zodra de verkoop start zijn alle verkoopstukken, waaronder verkooptekeningen, meerwerkmogelijkheden en juridische documenten, beschikbaar en heb jij één week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Naar verwachten starten we begin april met de verkoop.

Heb jij interesse in een koopwoning in Meanderhof? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan op de hoogte van aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Hoe worden de woningen afgewerkt? Meer over keuken, sanitair en tegelwerk