Zo mooi woon je in Meanderhof

22 februari '24

Een tijdje terug deelden we al de conceptbeelden van Meanderhof en nu de definitieve beelden binnen zijn, kunnen we niet wachten om deze met je te delen! Welke woning is jouw favoriet?

Binnenkort meer informatie

De exterieurbeelden en het 360-gradenbeeld geven een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Ook hebben we interieurbeelden laten maken, deze beelden geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. We hebben alle impressies bij het woningaanbod geplaatst.

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de gevelbeelden en specifieke kenmerken per bouwnummer. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met gevelbeelden, definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

image alt

Hier wonen? Meld je nu aan

De verkoop van Meanderhof in Markiezaten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Zie jij jezelf hier al wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen in Meanderhof worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

De woningen worden opgeleverd met keuken en sanitair, lees via onderstaande button meer over de afwerking van de woningen.

Meer over MorgenWonen
Comfortabel en duurzaam wonen? Meer over duurzaamheid
Wonen in Meanderhof? Bekijk woningaanbod