impressie tweekapper De Meander Bergen op Zoom

Datum start verkoop De Meander bekend

22 mei '17

Op donderdag 15 juni om 17.00 uur gaan 10 hoek- en rijwoningen én 10 twee-onder-een- kap woningen in De Meander in verkoop!

De rij- en hoekwoningen met de bouwnummers 31 t/m 40 en de tweekappers met de bouwnummers 25 t/m 30 en 54 t/m 57 gaan op 15 juni in verkoop. De overige 13 woningen volgen iets later net na de zomer.

Op 15 juni kun je alle verkoopstukken van de woningen bekijken op een speciale verkooppagina en in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkoopbrochure, verkooptekeningen, afwerking van de woningen en koperskeuzelijst.

15 juni 2017

Verkoop 20 woningen De Meander

Op donderdag 15 juni start de verkoop van 20 nieuwe woningen in De Meander in Bergen op Zoom.

Liever een brochure?

Alles over de nieuwe woningen kun je dus voortaan online vinden. Maar blader jij nog graag door een brochure? Dat kan ook nog! Vanaf vrijdag 16 juni kun je een brochure ophalen bij Van Opstal Grosfeld Makelaars in Bergen op Zoom of Helmig Makelaardij in Halsteren.

Al een account aangemaakt?

Heb jij al een Mijn Eigen Huis account aangemaakt? Dat is wel belangrijk. Zonder zo'n account kun je namelijk de bouwnummers van je voorkeur niet aan ons doorgeven. Ook vind je hier vanaf 15 juni alle verkoopstukken zoals brochure, prijslijst en technische gegevens van de woningen terug. Lekker overzichtelijk dus!

Zo doe je dat

Om er zeker van te zijn dat jij op 15 juni de nieuwsbrief ontvangt én je kunt inschrijven voor jouw favoriete woningen moet je een account hebben én door middel van het hartje bij het woningtype je belangstelling hebben aangegeven. Je ziet dat woningtype dan ook terug bij je favorieten als je inlogt in je persoonlijke account.

Nog niet gedaan? Lees hier hoe je dat kan doen.

Waar liggen ze? Meer over de woningen
Online verkoop? Lees hoe dat straks gaat