Datum start verkoop fase 2 bekend!

1 september '17

De verkoop van de allerlaatste 13 woningen in De Meander fase 2 in Bergen op Zoom start op dinsdag 12 september.

Je kunt die dag 's middags alle verkoopstukken bekijken op een speciale verkooppagina of al iets eerder in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkoopbrochure, verkooptekeningen, prijslijst, koperskeuzelijst en de technische omschrijving.

12 september 2017

Datum start verkoop fase 2 De Meander

Alle verkoopstukken staan die dag in jouw Mijn Eigen Huis Account. Ook je voorkeuren voor de bouwnummers geef je via dit account door.

Liever een brochure?

Je kunt vanaf dan alles op je gemak doornemen wanneer jou dat uitkomt. Handig hè? 
Maar mocht je het lastig vinden om alles digitaal te bekijken, kun je ook nog een "ouderwetse" verkoopbrochure ophalen bij Van Opstal Grosfeld Makelaardij in Bergen op Zoom of Helmig Makelaars in Halsteren.

Financiële check

In de toewijzingsprocedure kun je lezen dat als je je financiën in kaart hebt gebracht, je meer kans maakt op een woning. Oriënteer je daarom nú alvast wat je kunt lenen. Dit kan online, maar je kunt bijvoorbeeld ook langsgaan bij het inloopspreekuur van de Rabobank in Bergen op Zoom.

Let op: Mijn Eigen Huis account aanmaken belangrijk

Je voorkeur voor een woning moet je daarna wel online doorgeven via een persoonlijk Mijn Eigen Huis account. Als je die nog niet aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu alsnog. Zorg er ook voor dat je het woningtype of een specifiek bouwnummer van de 2e fase aan je favorieten hebt toegevoegd.

  Alles over de woningen
  Toewijzingsprocedure weten?