Een tipje van de sluier: conceptbeelden Noordrand

24 april '24

Noordrand komt nu echt tot leven! Er wordt hard gewerkt aan de definitieve impressies, maar we geven je alvast een tipje van de sluier met enkele conceptbeelden die momenteel verder worden uitgewerkt. Hoewel de impressies nog niet helemaal af zijn, zijn ze te mooi om niet met je te delen! De beelden geven al een goed beeld van hoe prachtig de woningen in Noordrand worden. Benieuwd geworden?

Let op: het zijn nog conceptbeelden. Er kunnen hier en daar nog dingen wijzigen.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Noordrand zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de bouwnummers met de definitieve plattegronden en bijbehorende kenmerken. Ben je ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase (Noodrand)? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Conceptimpressie Noordrand
Conceptimpressie Noordrand
Comfortabel en duurzaam wonen? Meer over duurzaamheid
Wonen in Noordrand? Bekijk woningaanbod