Meanderhof: aantal woningen aangepast

2 april '24

Alles staat klaar voor de start verkoop van Meanderhof op woensdag 3 april. Helaas hebben we op het allerlaatste moment nog een aanpassing in het aantal woningen moeten aanbrengen. Waarom? Dat leggen we je hieronder uit.

image alt

30 i.p.v. 34 woningen

Over de invulling van een kleine strook grond in Meanderhof is helaas wat onduidelijkheid ontstaan. Deze strook ligt tussen bouwnummer 88 van Meanderhof en de reeds gerealiseerde woningen aan de Koekoeksbloem (Buurt 5 fase 1). Over de invulling van de strook voeren we overleg met de gemeente Bergen op Zoom. Tot duidelijk is hoe de invulling van de strook grond eruit gaat zien, hebben we ervoor gekozen om nog niet met de 4 woningen van dit blok in verkoop te gaan. Dat betekent dat je voor de levensloopbestendige hoek- en rijwoningen met bouwnummers 88 tot en met 91 nog geen voorkeuren door kunt geven als de verkoop op 3 april start.

Bekijk woningaanbod

Hoe nu verder?

  • De verkoop van 30 woningen Meanderhof start op 3 april om 15.00 uur
  • In de loop van volgende week verwachten we ook de laatste 4 woningen te kunnen toevoegen. Wanneer er volgende week nog steeds onduidelijkheid is over de strook grond kunnen we de woningen helaas niet toevoegen en gaan deze op een later moment in verkoop.
  • De verkoopperiode sluit op 17 april om 17.00 uur (met één week verlengd)
  • De toewijzing volgt op 18 april.

Zodra ook voorkeuren voor de laatste 4 woningen (bouwnummers 88 tot en met 91) kunnen worden doorgegeven, krijg je hierover bericht.

Energiezuinig wonen in Meanderhof? Meer over duurzaamheid
Wonen in Meanderhof? Bekijk het woningaanbod