Tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De wijk De Meander in Markiezaten groeit verder! Momenteel is de eerste fase van Buurt 5 in verkoop met in totaal 34 woningen ten oosten van Meander Buurt 4. Hier komen o.a. 7 ‘MorgenWonen’-tussenwoningen, in 2 woningrijen aan de oostkant van het plan. Het leuke aan deze hoekwoningen is dat ze woonklaar worden opgeleverd zodat je de wanden alleen nog maar hoeft te schilderen of te behangen. En dan kun je snel verhuizen! De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 119 m2 en een achtertuin op het westen.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning

ca. 105 - 124 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Mogelijkheden onverkochte woning

Bouwnummer 63 wordt volledig woongereed opgeleverd, dit betekent dat jij direct kunt verhuizen! De woningen worden opgeleverd met PVC-vloer, tapijt op de trappen, keuken met werkblad en badkamer.


Bekijk voor meer informatie Variant 1 in de woongereedbrochure en de sanitairbrochure.

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!